Eiwitrijke gedroogde insectenmix 5 Liter

Artikel Nr.
280540119
Op voorraad
€17,99 Ledenprijs €16,19

Een mix van calciumwormen en gedroogde meelwormen. De perfecte combinatie voor jouw tuinvogels. Calciumwormen zijn de larven van de black soldier fly (Hermetia illucens) en zijn een natuurlijke voedingsrijke insecten. Rijk aan eiwitten, energiegevende vetten en aminozuren en hoog in calcium.

Calciumwormen bevatten grofweg twintig tot veertig keer meer calcium dan andere gedroogde insecten. Ze kunnen worden gevoerd als een traktatie op zichzelf of gemengd met andere voedingsmiddelen.

Gedroogde meelwormen voor vogels zijn een eiwitrijke smakelijke voeding voor o.a. vogels en reptielen. Meelwormen zijn eigenlijk geen wormen, maar larven van de meeltor. Meelwormen worden gekweekt op een plantaardige veilige voeding. Het hoge eiwitgehalte van ongeveer 50% maakt meelwormen geschikt voor vele kweekvogels en tuinvogels. Deze goedkope gedroogde meelwormen zijn een ware smaaktraktatie voor tuinvogels.

De mix kan worden gevoerd in voedersilo’s, op de grond of op voedertafels - en is een uitstekende aanvulling op andere vogelvoermixen.

Meer informatie
Type voer Levend voer
Analytische bestandsdelen ruw eiwit 46.1%, ruw vet 22.7%, ruwe celstof 5.8%, ruw as 2%
Samenstelling calcium wormen en gedroogde meelwormen
Gewicht 5 liter
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen