Premium pinda's

Artikel Nr.
G20020-20028-20061
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Natuurpunt premium pinda's 1,25L (780 gr)
€6,49 Ledenprijs €5,84
Natuurpunt premium pinda's 4L (2,5 kg)
€15,99 Ledenprijs €14,39
Premium pinda's 12,5 kg
€54,99 Ledenprijs €49,49
Apple Pay

Deze zachte en olierijke pinda’s zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn getest op Aflatoxine (gifstoffen) en hebben een erg hoog vet- en eiwitgehalte. Niet alleen pimpelmezen, koolmezen en groenlingen, maar ook spechten, mussen, sijsjes en boomklevers houden van dit voedzame voer. Pinda's kunnen het hele jaar gevoerd worden, echter uitsluitend uit speciale pinda silo’s.

Het is beter om pinda’s niet uit netjes te voeren. Vogels kunnen door deze netjes namelijk beschadigingen aan snavels en poten oplopen en in het uiterste geval zelf verstrikt raken in pindanetjes. Je kunt voor het voeren van pinda’s veel beter een pindasilo gebruiken. Uit een pindasilo kunnen vogels zonder gevaren pinda’s eten en als de pinda’s nat zijn geworden bij regen, drogen ze snel weer op.

Hele pinda’s kun je beter niet op een voedertafel voeren, gebruik altijd een pindasilo om pinda’s aan te bieden aan tuinvogels. Zo voorkom je dat ouders als gevolg van voedingsstress hun jongen hele pinda’s voeren waarbij de kans op verstikking bestaat.

Meer informatie
Type voer Pinda's
Samenstelling Pinda's
Geschikt voor Pindasilo
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...