Blocbird roodborst

Artikel Nr.
98550
Op voorraad
€25,00

BLOCBIRDS gaat over de voor vele mensen verborgen schoonheid van vogels om ons heen. Pas als je echt gaat kijken zie je het. Het percentage kleur, de verhoudingen ten opzichte van elkaar en de plaatsing van de kleuren geeft iedere vogelsoort z'n unieke kenmerkende uniform. We hoeven alleen maar te kijken en te genieten. Moeder Natuur doet de rest.

Studio 212 Fahrenheit heeft deze schoonheid vastgelegd in grafische composities van vogels. De composities zijn tot stand gekomen met enkel het gebruik van vierhoekige vlakken. Deze leuke posters kun je nu ook bij ons bestellen.

Roodborsten zijn vaak erg nieuwsgierig en goed van vertrouwen. Tegen soortgenoten zijn zowel het mannetje als het vrouwtje daarentegen heel agressief en verdedigen ze zomers en 's winter fel hun territorium. Ze tonen daarbij de rode borstveren. Meestal maken roodborsten hun nesten goed verborgen op de grond. De jongen hebben overigens nog geen rode borst. In de winter trekt een deel van de roodborsten naar warmere streken in Europa waar meer eten te vinden is. Ook vogels uit noordelijke/noordoostelijke streken trekken naar het zuiden en komen zo in Nederland terecht. U kunt roodborsten in de winter helpen met gedroogde meelwormen, ongekookte havermout of een zadenmix.

Formaat poster: 25x25 cm (+1 mm overloop rondom)
Druk: Full Color Waterloos offset
Papier: 300 gr. Mondi Planoplus
Inkt: inkten op plantaardige basis

Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Blocbird roodborst