Het Grote Vogelweekendpakket

Artikel Nr.
B-98422
Special Price €22,05 Prijs €25,97 Ledenprijs €22,05

Met het Hi Energy Winterpakket van Natuurpunt kun je de vogels in jouw tuin extra voordelig voorzien van hoogwaardig voer. Naast het voederhuis Memphis ontvang je namelijk ook een zak Hi-Energy voer en 6 vetbollen waardoor je direct je vogels een plezier kunt doen.

Het voederhuis Memphis is door zijn formaat ideaal voor kleine tuinen, schuttingen en balkons. Daarnaast is hij zo ontworpen dat er meerdere vogels tegelijkertijd van het aangeboden voer kunnen genieten.

De bijgeleverde Hi-Energy mix is een mengsel met een hoog aandeel olierijke zaden. Hierdoor is dit voer het hele jaar door populair bij vele soorten vogels. Dit voer bevat zowel gepelde zonnepitten als ongepelde zonnepitten. Vogels zullen de zaden zowel op de silo opeten, als ook een zaadje meenemen om elders te pellen en op te eten. Dit zorgt voor veel activiteit op en rond de voedersilo. Goed voor de vogels en veel kijkgenot voor jou!

De vetbollen met insecten kenmerken zich door de toevoeging van een ongekend rijke zadenmix met o.a. hele zonnepitten, gepelde zonnepitten, gierst, gebroken mais en gebroken pinda’s. Dit maakt de bol bijzonder geliefd bij zadenliefhebbers zoals mezen, mussen, boomklevers en groenlingen!

Dit pakket is ideaal in voorbereiding op het Grote Vogelweekend! Kijk voor meer informatie op www.vogelweekend.be.

Meer informatie
Lengte 20 cm
Breedte 23 cm
Hoogte 20,5 cm
Materiaal Hout
Kleur Beige, Groen
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Vetbollen met insecten - 6 stuks (zonder netje) 1 keer Vetbollen met insecten - 6 stuks (zonder netje)
  • Hi-energy no mess 1,5 liter (840 gr) 1 keer Hi-energy no mess 1,5 liter (840 gr)
  • Voederhuis Memphis 1 keer Voederhuis Memphis
Bekijk Ook...