Veldgids Zweefvliegen

Artikel Nr.
9789050117562
Niet op voorraad
€36,50 Ledenprijs €32,85

De Veldgids Zweefvliegen is de eerste Nederlandstalige veldgids waarmee maar liefst 384 soorten van Nederland en België aan de hand van gedetailleerde macro-opnames op naam kunnen worden gebracht. Een uniek boek in zijn soort.

Zweefvliegen behoren al lang tot de favoriete vliegen van de natuurliefhebber. Maar door de grote hoeveelheid soms erg op elkaar lijkende soorten, is het op naam brengen een hels karwei. Deze veldgids helpt je aan de hand van vele honderden prachtige macro-opnames om snel en accuraat tot de juiste determinatie te komen. De zeer gedetailleerde afbeeldingen zorgen ervoor dat zelfs de kleinste details zichtbaar worden.

  • Meer dan 1700 macrofoto's, 384 soorten zweefvliegen
  • Compleet voor Nederland en België
  • Determinatiesleutels, vliegtijddiagrammen en verspreidingskaarten

Naast meer dan 1700 macrofoto's bevat de Veldgids Zweefvliegen vliegtijddiagrammen en verspreidingskaarten. Daarmee wordt een actueel beeld van de ecologie, de verspreiding en de vliegtijd van zweefvliegen voor zowel België als Nederland gegeven. Mede doordat alle recente taxonomische ontwikkelingen zijn meegenomen is dit een onmisbaar naslagwerk en een betrouwbare hulp voor zowel de gevorderde liefhebber als de beginner.

Meer informatie
ISBN 9789050117562
Auteur Sander Bot Frank van de Meuter
Taal Nederlands
Pagina's 338
Publicatiedatum 2020
Uitgever KNNV
Uitvoering Hardcover
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen