Kite Ursus 10x50

Artikel Nr.
977830125
Op voorraad
€362,00 Ledenprijs €325,80

Ursus is het instapmodel van de professionele reeks van Kite Optics. Het is een gebruiksvriendelijke allround verrekijker, ontworpen voor dagelijks gebruik en wordt geleverd met een uitgebreide garantie van 30 jaar. Het optische systeem profiteert van de KITE MHR-coating. Een coatingsysteem dat volledige multi-coating op alle lensoppervlakken biedt, evenals een sterk reflecterende coating op het prisma. Dit resulteert in een uitstekende kleurbalans en een helder, scherp beeld.

De Kite Ursus is volledig waterdicht en gevuld met stikstofgas, waardoor elke kans op condensatie van binnenuit wordt geëlimineerd. Hij is volledig bedekt met een sterk rubberen pantser om het instrument optimale bescherming te bieden.

Het zachte rubberen pantser is ontworpen om maximale grip op de juiste plaatsen te bieden. Het instrument is ultralicht en goed uitgebalanceerd, waardoor het zeer comfortabel is om de hele dag vast te houden, te hanteren en mee te nemen. Door het korte scharnierontwerp kunnen uw vingers zich rond de loop wikkelen en daardoor is de verrekijker met slechts één hand gebruiken.

Inbegrepen:

  • Kite tas
  • Kite draagriem
Meer informatie
Objectiefdiameter 50 mm
Vergroting 10x
Pupiluittrede 4,88 mm
Oogafstand 17 mm
Close focus 1,9 m
Gezichtsveld op 1.000 meter 110 m
Schemergetal 22,4
Drukwaterdicht ja
Gas gevuld ja
Garantie 30 jaar
Gewicht 940 gr
Breedte 122-140 mm
Hoogte 170 mm
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...