Leica Trinovid HD 10x32

Artikel Nr.
962000174
Op voorraad
€1.050,00 Ledenprijs €945,00

Net als de Leica Trinovid HD 42 mm verrekijkers garanderen de Trinovid 32 HD-modellen een uitzonderlijk helder en duidelijk zicht, een hoge resolutie, superieure kleurechtheid en een perfect contrast. Dankzij het compacte formaat en lage gewicht passen de Leica Trinovid 8x32 HD en Leica Trinovid 10x32 HD perfect in elk koffer, rugzak of zelfs tas. Ideale verrekijker om mee op reis te nemen. De rubberen behuizing biedt buiten een perfecte grip veel duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.

De ideale balans van een hoge lichtdoorlatendheid, een helder beeld met een goed contrast en natuurlijke kleurweergave, geven elke vogel- en natuurliefhebber een adembenemende kijkervaring. Ook bij slecht daglicht, op bewolkte dagen of tijdens de schemering. De relatief grote beeldhoek van de Leica Trinovid 32 HD zorgt ervoor dat bijzondere natuurmomenten snel in beeld gebracht kunnen worden. De ultrakorte minimale scherpstelafstand van slechts 1 meter brengt ook vlinders, insecten en kleine reptielen beeldvullend en scherp dichtbij.

Zoals bij alle verrekijkers in het Leica-topsegment zijn ook de lenzen van de Leica Trinovid 10x32 HD voorzien van de geroemde waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating. Hierdoor blijft in de regen of mist het beeld helder en is de kijker snel te reinigen. De Dioptrie brilcorrectie kan snel en eenvoudig ingesteld worden met het rechter oculair. De persoonlijke instellingen voor de kijkafstand tot het oog kunnen worden aangepast door de oogschelp in- of uit te draaien met vier click-stopposities. De Leica Trinovid 10x32 HD wordt compleet geleverd met een nieuw ontworpen Leica beschermhoes, gemaakt van water- en vuilafstotend neopreen.

Voordelen van de Leica Trinovid 10x32 HD:

  • Uitzonderlijke optische prestaties
  • Compact en licht van gewicht
  • Extreem robuust
  • Waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating
  • Unieke ultra korte scherpstelafstand van slechts 1 meter
  • Perfecte ergonomie en handligging
  • Aantrekkelijk design

Meegeleverde accessoires zijn: Neopreen tas, lensdoppen, regendeksel, lensdoppen en regendeksel.

Meer informatie
Objectiefdiameter 32 mm
Vergroting 10x
Pupiluittrede 3,2 mm
Oogafstand 16 mm
Close focus 1 m
Gezichtsveld op 1.000 meter 114 m
Beeldhoek 6,5 graden
Dioptrie compensatie (min-max) +/- 4
Dioptrie compensatie positie Objectief rechts
Kleurcorrectie lens ja
Field flattener lens nee
Drukwaterdicht ja
Digiscoping ja
Statiefaansluiting nee
Kantelbaar nee
Opties vervangbare eye cups
Garantie 30 jaar
Gewicht 660 gr
Lengte 65 mm
Breedte 117 mm
Hoogte 131 mm
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...