Boek (1)

Sneeuwuil op standaard
Oehoe op standaard
Kerkuil op standaard

Insecten zijn erg belangrijk in de kringloop van het leven. Helaas gaat het slecht met ze, er zijn veel minder insecten dan jaren geleden. Door uw tuin insectvriendelijke te maken kunt u bijdragen aan het helpen van de insecten in België. Onze insectenhuizen helpen deze nuttige insecten, zoals vlinders, bijen, wespen, lieveheersbeestjes, gaasvliegen, oorwormen, spinnen en kevers.

Op de Natuurpunt website vindt u meer informatie over insecten.

Insectenhotel

Dit insectenhotel is geschikt voor verschillende insecten. Zo vormen de verschillende buisjes een..

Hangende bijenkast

Deze hangende bijenkast is een ideaal onderkomen voor solitaire bijen. De verschillende buisjes v..