Deurmat kokos met vogels bruin
Narcis martinette
Narcis Téte-a-Téte
Boerenkrokus

Ook dit jaar organiseren Natuurpunt en Vivara / CJ Wildbirdfoods "De Nationale Week van de Nestkast". Dit jaar valt de week tussen 5 en 11 maart.

Iedereen kan deelnemen. Bestel een van de onderstaande actiepakketten en vraag een nestkastnummer aan. Geef vervolgens aan de hand van dit nummer de broedgegevens van uw nestkastje door. Het is leuk en bovendien erg belangrijk om het leefgebied van de vogels in onze tuinen te verbeteren.

Kijk op www.weekvandenestkast.be voor meer informatie en het deelname-formulier.

Week van de Nestkast Oklahoma (mussen nestkast)

Deze mussennestkast heeft een invliegopening van 34 mm en is daarmee onder andere geschikt voor e..

Week van de Nestkast Portland (voor pimpelmees)

Deze actienestkast heeft een invliegopening van 28 mm en is daarmee ideaal voor de pimpelmees en ..